måndag 10 maj 2010




Va skulle man gjort utan vänner? Så himla skönt att bara ta ett snack nån gång ibland sådär. Om allt å ingenting.. ellr om nån viktig fråga/val man står inför. Bolla tankar och ideér. Vem är de som inte samlar på kontakter...? De borde verkligen varenda människa göra! Jag gör det! :D

Fast det gäller inte att bara hitta nya vänner å bli vön med dom. . de gäller att underhålla det. . så att det inte rinner ut i sanden. . känns så hemskt när det går så långt att de känns jobbigt att säga hem på typ msn eller facebook. . bara höra hur det är. . då har det verkligen gått för långt. . å ja har nåra sånna. . hm borde ta tag i det!

Idag bjöd "dom" på öl på Marienplatz (ett torg) här i München. . för att fira att München gått till final. . eller nått.. hänger juh inte riktigt mä i dom där sportkretsarna. Men dom skulle iaf dela ut 100 000 liter öl. . wow . . funderade lite på hur många som skulle komma.. tänk. . de kank juh aldrig komma 100 000 människor till "lilla" Marienplatz. . fast joo. . tänk att i innerstan här i München bor det lite mer än 1 miljon människor.. om var 10 människa då kom. . så skulle de juh va 100 0000. Lätt att var tionde "innerstadsbo" kommer. . om inte så kanske var 15 iaf å sen folk utifrån innerstan såklart! ah de va säkert massor! Eller?.. jag va iaf inte där.. ja va hemma å åt supergod mat med Isabell å Bodil å Wilma!

Nu blir det iaf GONATT för min del! Hade tänkt se en film men nu har klockan hunnit bli så mycke.














Tjing! ;)




















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar