onsdag 29 juni 2011

"jag ska dö i några timmar"

Idag har vi haft över 30 plus i skuggan, otroligt jäkla varmt. Men som jag har förstått det så är det en tropisk hetta över hela Europa just nu - nice.  Så idag, precis som igår, fick det bli steek. På med bikinin å ut i parken för att bättre på brännan. Men man orkar bara ligga där max max 3 timmar. Efter parken idag gick vi och åt lunch ute faktiskt på ett riktigt nice ställe. Vi fick till och med lite efterätt efter maten.. fast vi inte beställt de. Som utomlands ofta när man får en sån liten "shot" efter maten. Mycket trevligt ställe iaf, blir fler ggr där :)
I skolan repar vi för fullt inför prüfung som vi har på måndag. Kan inteå påstå att ja känner mej lugn inför det även om ja skulle vilja. Det är inte så att ja känner stress heller men ja gör fortfarande massa slarvfel som icke får ske på måndag! Ja glömmer liksom bort hur övningarna går.... fast ja kan dom! inte bra.

Men nu ska ja soova megaskönt inatt. Är otroligt trött, solen hela dagen å sen 100% i skolan. Nu ska det bli skönt att få "dö" i några timmar :)

PS. fotade med modilen lite från idag (glömde kameran) meeeeen, nu vet ja inte hur ja får in bilderna på datorn från telefonen. Har inte riktigt lärt mej min "nya" mac dator till hundra än.. Sorry. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar