söndag 4 december 2011

julklappspanik.

Imorgon är det andra advent, jäklar så fort tiden går. Lite julklappspanik har man allt. Var ner på stan idag, letade bara julklappar. Hjälp, man blir helt trött av att leta, tänka, trängas.. ja allt vad det innebär.. Det blev, i sista sekund (och det menar ja verkligen dom ropade i högtalarna att vi skulle gå till kassorna flera ggr hihi), en julklapp iaf. Ah, av 4,5 timmars letande blev det en julklapp :) Men ingen önskar ju sig nått iår så... det känns som en rätt "osäker" julklapp... inget sånt "perfekta julklappen" precis men men.. ah ska inte avslöja för mycke.

Köpte även en tänkbar klänning för antingen juldagen eller kanske middagen med skolan sista dagen, hmm..får se. Och så köpte jag massa massa klistermärken (vilket freak gör det liksom ;P ) Efter shoppingen så blev det en take-away-sallad från favoritstället Sausalitos.



Nu ska jag sova för imorgon ska jag vara riktigt kreativ. Först upp och jobba sen in i en danssal i två timmar och koreografera. Efter det blir det att öva öva öva inför ett pedagogikprov jag ska ha på tisdag. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar