söndag 29 januari 2012

flashmob och sportmässa

vilken jäkla söndag. Den bara försvann. Hela helgen bara försvann. Upp kl 06.00 imorse för att vara på plats på mässhallen 07.30 Gick runt där som en "normal" och låtsades som ingenting tills musiken satte igång - då var det bara att rocka. Sååå himla roligt att se folkets reaktioner... så roligt då "normala" hamnar mitt i hela skaran av dansare :D Mitt i flashmoben var det låten "time of my life" från dirty dancing och då skulle man gå ihop med en till å dansa tillsammans - och då icke en dansare utan en, som ja kallar dom nu, normal. Såå kul. Va rädda vissa såg ut medans andra sken upp som solar haha ! Wow för flashmobs.

Flashmob = en hemlig dansföreställning på offentlig plats.

Efter flashmoben, som var under "invigningen" av en stor sportmässa som ska vara här i München en vecka, fick vi biljetter till att gå på mässan. Så har gått på den några timmar men hann kanske se en tiondel av hela.. det var jätte stort och man virrade verkligen bort sig !! Men kom iaf hem med en tygpåse fyllt i gratisgrejjer man plockat på sig :)

Kom hem, sov två timmar, lagade mat och gick på en timmes helkroppsmassage - såååå nice ! Behövdes verkligen efter denna intensiva helg å inför fredagens teknikprov.








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar