söndag 28 februari 2010

Heeii!

Kvällen igår var sjukt rolig! Först förfestade vi lite uppe hos Isabell med god mat, tjejsnack and fixing the partylook! Sedan bar det iväg hem till Josefine i min klass där typ hela skolan va =) Jaa de va himla skojj! Sen gick vi vidare till Yum Yum. Tänker inte dra hela gårdagens story men vi hade iaf jätte jätte kul. Kom hem halv 6 på morgonen och då hade vi hunnit varit på två ställen efter Josefines förfest och så hade vi hunnit hem å byta skor. Inte van att dansa så länge i klackskor som dom gör här i Tyskland.. ja menar, hemma i Sveriga går man juh hem vid 2-3 på natten.

Jobbigt att vara bakis så här dan efter, även om man inte mår dåligt så tar juh allt som man ska göra dubbelt så lång tid på nått sätt.. Har inte alls hunnit med mycke idag... bara bakar piroger typ, fast sen har ja oxå ägnat typ heeela morgonen åt att installera nyss virusskydd.. segt men viktigt!
Efter baket med Isabell hade vi lite "Business-talk". Inspirerande! Mer tänker jag inte avslöja nu men vi har nått på gång iaf.







Neej ja dricker inte te eller kaffe.. De va bara slut på glasen !





Utanför Yum Yum

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar