måndag 28 februari 2011

#€%"(%∞$£§Ω|•[]≈±!!?+´4yrf ?!

Blir hemma idag med.. bäst så efter en febrig helg.. men så ringer man skolan som (precis som ja sa innan) frågar varför man inte gått till doktorn för nu har ja juh varit sjuk i en vecka.... typ.... ööh? nehj ja vart sjuk på onsdagen.. nehj ja blir bara irriterad äver detta tjat om att gå till doktorn varje gång du bara hostar lite. Jag är faktiskt mycke mycke bättre.. vill liksom bara stanna hemma en dag efter att man haft feber så att man inte får tillbaka det... det är ändå en fysisk utbildning på heltid... ja måste va rädd om min kropp!!!

Sverige: Man lär sig som liten att man alltid ska stanna hemma å vara frisk en dag innan man går tillbaka till dagis/skolan.

Tyskland: Man lär sig att direkt man blir sjuk på nått sätt går man till doktorn så att man får antibiotika eller painkillers...så att man kan gå till skolan direkt samma dag el dan efter. För man får juh träna medans man äter antibiotika och om du har en skada men äter painkillers.. så kan du juh dansa...?! Hallå du känner juh inte smärtan så då är det juh bra?     #€%"(%∞$£§Ω|•[]≈±!!?+´4yrf  ?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar