söndag 20 februari 2011

julstämning

Nu kommer det här kanske låta lite roligt :) Ja har precis kommit hem från Isabella.. vi har druckit glögg å ätit pepparkakor :D Men de va såå mysigt.. å glögg är såååå gott!


Vi fick lov att prata igenom allt som hänt under lovet å så :) mycke spännande. 
Förresten, på tal om min rubrik - julstämning - så snöade det i München idag... baraför att ja väntade mej att få komma tillbaka till ett vårglatt München.. men icke då... =( 


Ikväll hade Big Brother premiär !! I år sänds det i Tv11...?! vad är det för kanal? Hoppas verkligen att dom har en play-kanal så ja kan se det från Tyskland.

Imorgon har vi ljusrep (man testar ljuset inför föreställningen) och på tisdag är det genrep å föreställning :) Ska bli kul.. men ändå lite nervöst faktiskt..Sällan ja känner mej nervös men den här gången är ja... lite orolig faktiskt.. de känns inte heeelt 100 som de kanske brukar göra för mej.. men de är lite partnering i båda styckena som jag är med i (partnering är när man är två å två.. typ lyft å sånt) å då.. om de känns bra för mej kanske de inte känns bra för den andra å så blir det knas.. känns lite som att man måste ha lite tur med sig.... eller fan.. sak samma..!!?

Går förresten å väntar på ett mejl... om ett besked. tänker hålla det lite hemligt, men det handlar iaf om i sommar :) Den ni ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar