söndag 27 februari 2011

F som i feber och fashing.

Sorry för dålig uppdatering men ja har legat sjuk.. å igår var jag nerbäddad i sängen heeeela dagen. Vaknade med feber igår oxå.. så ingen bra dag. Men Bea kom å lagade lunch till mej.. vilket var toppen.. annars hade ja inte ätit nått under dagen känns det som... för ja pallade knappt att gå upp på toa. Å precis när bea hade gått kom Bodil å Wilma hit å matade mej med c-vitaminer - apelsiner :) Så himla gulligt !!

Annars bestod endast dagen av film.. Farsan, 7 miljonärer å 5 girls. Å nu har jag precis kollat på From Paris with love.
Har egentligen ett superviktigt rep i skolan idag.. men.. ja orkar inte ens åka dit för att titta så... uuh mår så dåligt över att behöva vara den som skickar ett sms å säger att man inte kommer... trots att koreografen sa för typ en månad sen att ALLA MÅSTE VERKLIGEN VARA DÄR PÅ SÖNDAGENS REP..... ååh... svarta ankungen typ.. jaja..

Nått lite positivt är iaf att Löwenbräu (festlokal mitt emot mej typ) spelar massa cirkusmusik på hög volym för att fira in fashingen. Det är en högtid här som firas med carneval, lov i skolorna å ah.. utklädnad... av alla åldrar var och när som helst under fashingsveckan :)

2 kommentarer: