söndag 11 april 2010

Lördagen

Chacha ! =P

Nu ligger man sådär halvdöd i sängen efter en härlig kväll.. som ioförsig kaske inte slutade på bästa sätt.. men, i de stora hela va de såklart såååååå kul!

Först föreställning igår.. gick bra å ja å isabell va minst sagt taggade för kvällens utgång redan på dan så mellan numrena på scenen flummade vi som aldrig förr haha! sprang runt å filmade.. vi gjorde en egen show som vi kallade för ElliBells Show. häftigt va? :P Vet inte om ja vill dela med mej av dom. . haha så knäppa men här får ni iaf ett filmklipp som vi faktiskt gjorde till er bloggläsare.. men såklart hade vi "övat" in en sak men så vart det nå heeelt annat som slutar i . . ja skratt ! Hahaa

Efter föreställningen typ sprang vi hem.. duschade sminkade om.. ja hela den "baletten"... å sen började förfesten uppe hos Isabell.. Askul! Sen tog vi taxi till 089 bar. (null, acht, neun bar - på tyska) Bilderna får tala å kanske att ja lägger upp nån film. . . tyckte juh att de va askul att filma igår så har en del klipp, dock inga bra eftersom ja själv typ festar å hoppar samtidigt. . Men vi hade iaf en great kväll!!























Bye !




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar