lördag 27 november 2010

snart ett Winter Wonderland på riktigt :)

Idag i skolan vart jag med på alla lektioner.. kanske inte 100 % men iaf 90% hehe! Men kan säga att på sista lektionen (men det var inte bara jag utan alla) så var man så trött... att man orkade inte ens svara ja då läraren sa något. Har pratade.. alla lyssnade.. han ställde en fråga.. ingen svarade.. haha stackarn. Vi fick till å mä sluta typ en halvtimme tidigare.. för de va typ ingen idé att ha lektion med oss.. vi bara plågades av det, ingenting va kul. Jo den korta korta avslappningen vi hade i början.. Ah, ja gick typ "in i väggen" idag tror ja.. de va stört.. ja va helt tom i huvudet, men ja va ändå hela tiden medvetande om vad som hände å sas i rummet.


Vet ni, det har snöat hela dagen här i München å temperaturen har varit runt nollan hela tiden så nu ligger snön kvar på marken oxå faktiskt. Och imorgon blir det lite julmarknad!! :D Å söndag 1 advent !


Efter skolan så kom Ayla hem till mej och så tittade vi på första delen av Maria Wern ? hette den så? Den svenska thrillern deckaren på TV4.. ah den va iaf asäcklig tyckte jag.. speciellt när det var så mörkt här i lägenheten efteråt.. å ma är själv nu.. ah den va lite äcklig faktiskt. Ni får tycka att ja är en tönt :P haha!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar