söndag 20 juni 2010

redan söndag. .


hejhej!

igår efter auditionen beställde vi hem pizza ! Såå MUMS! Sen gjorde vi oss iordning för att promenera till Park Café å kolla på Danmarks fotbollsmatch! Såklart va alla danskar där från skolan å hejjade med flagor å ansiktsmålningar å ah. . till å mä hade dom klätt sig i rätt å vitt! Helt otroligt tyckte jag haha! Kul att dom vann!!





Sen gick vi (såklart) till 089 å partade fram till kl 3. Såklart kom vi in (gratis) fast det var totalt stopp på insläpp, det var överfullt så de inte duga. hihi! Men vad gör man inte för lite bra musik å partytaggat folk i några timmar innan läggdax. Kan säga att man känner sig som en pensionär i kroppen idag. . Träffade förresten en supersöt svensk tjej som gjorde audition till skolan igår, Amy. Hon följde med oss ut igår å dansade ! Å idag kom hon å hennes mamma å hälsade på oss för att se hur vi bodde å förhoppningsvis få bra svar på alla sina frågor om skolan som man såklart har som ny. Va snälla vi är, Jag och Isabell! Fick en jätte fin choklad av dom oxå som vi ska mumsa på idag!



Gaah ! redan söndag. . skola imorgon å ny vecka framför sig. . hade faktiskt behövt en "riktig" helg nu. Men snart sommarlov.

Nu ska ja mysa ner mej i soffan å äta lite middag å bara chilla . . !


Ny piercing-bild



Tjing!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar