tisdag 7 september 2010

Back in Munich

Jahaa.. då var man tillbaka ! Det var både fantastiskt och inte fantastiskt att komma tillbaka till lägenheten.


Efter mycket släp med massa massa tunga väskor upp och ner för rulltrappor, in och ut på tunnelbanor å släp fram till lägenheten så kunde man pusta ut lite. .  Då insåg man att sin hyresgäst (som hyrt över sommaren) inte hade städat efter sig. .  och möblerat om i min garderob och i köket ? Nyckeln till lägenheten och cykeln var borta..  jobbigt. Men jag hittade faktiskt nycklarna nu precis. Som allt annat som man helt plötsligt hittar på nått annat ställe. Vad har hon gjort liksom?


Men resa hit gick, trots allt, bra ! Vi var 5 pers. som åkte från Avesta tidigt på morgonen med två resväskor var plus massa handbagage. Ja, vi fick det knappt med oss. Men vi hade iaf en bra teknik i rulltrapporna ! --> En eller två åkte ner å sen skickade vi ner väska för väska i trappan å så fick dom ta emot :) Fast en gång välte väckan som ja satte på så den rullade ner å gjorde så att Josefine ramlade. .  Stackars! 


Sen packa vi iaf in alla TIO resväskorna plus handbagage i min etta.. sen skicka jag dom till hyresvärden och jag fick springa till skolan! Ja de va panik. Hade ätit frukost typ 6 på morgonen å sen dansa till 10. .  


Men när jag kom hem satt alla i min lägenhet å myste.. så då tände vi ljus och åt ägg å drack te... tills vi somnade. (Isabell och Isabella fick en "skabbig" tills-vidare-lägenhet" så dom sov kvar hos mej, men det var bara mysigt)


Nu ska jag ta tag i storstädning innan ja åker till skolan å Bodil flyttar in hos mej i en månad framöver :) Mycke nu :)


Bilder kommer sen.. när jag har tid ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar